Известие

Collapse
No announcement yet.

носачи 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от blank_jack Покажи съобщение
    Стана време да сменям предни носачи, и звъннах в Александър ауто и Евро 07 да питам за цени ... и ми стана лошо ... взеха да ми се цитират цени от 100 до 250 за ... евтиния(не помня горния или долния беше) и от 250 - 330 за другия... та реших 1-во да пусна тема, то има и други ама мен ме интересува само цена, горе долу качеството и магазин - за предпочитане в Пловдив, може и в София ако е тънкана, та ще помоля който е сменял да пише тук, ще ми спести доста обикаляне, благодаря!
    .
    Пич закона на мърфи нали знаеш че ефтиното излиза винаги по скъпо не че се опитвам да ти давам акъл.
    Ако си е за теб колата или Moog или TRV това го казват майстори който не искат просто да ти сменят носачите.Аз сложих Moog 362лв на парче.Горния не знам какъв беше но струва 160лв.Едно знам ако искаш ефтини части иди в ЕВРО 07.Потърси други фирми.
    Nicola Romeo

Comment

носачи за алфа ромео 156

ebay.it , в търсене пишеш "braccio oscillante", намерих там за покупка на два горни(комплект)носача MOOG за 60 евро, има доставка до бг, това е цена за закупуване веднага, долните бяха 150 евро двата, пак същата марка, ще дойдат за седмица макс.

п.с. трябва ти малко италиански или английски
      ако мога да ти помогна с още нещо свиркай
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        ebay.it , в търсене пишеш "braccio oscillante", намерих там за покупка на два горни(комплект)носача MOOG за 60 евро, има доставка до бг, това е цена за закупуване веднага, долните бяха 150 евро двата, пак същата марка, ще дойдат за седмица макс.

п.с. трябва ти малко италиански или английски
        ако мога да ти помогна с още нещо свиркай
        Колега, и двата ли ще ти трябват? Можеше да направим нещо и да поръчаме накуп...
        Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
        ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

Колеги вече има нови цени на носачи Феби Алфа 147/156 за съфорумници

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=17621
          Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
          Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
          Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
          Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
          Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Какво е мнението за носачи OCAP, някой слагал ли е такива, да каже впечатления, колко км е карал с тях и съответно състоянието им?
            Благодаря Ви!
            Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Сега видях че са пуснали носачи Frap и Fast, но последните с цена от 170лв за долен носач нещо много ме съмняват, но все пак някои ако е чувал да изкаже мнение
              Благодаря Ви!
              Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

колега тези на fast и frap аз не бих ги взел.горните ми са ocap и сум мн доволен, тя марката си е реномирана, ocap е една от трите най-големи марки в света в производство на окачване, оригинално от завода слагат такива на мазарати мисля, някой ламборгинита и др, добри са, аз нямам оплаквания вече 4 месеца съм с такива горе, отдоло още на оригинални, но скоро ще предстой смяна, след някой др месец и ще мисля или febi или MOOG.
                ЦЕНИТЕ НА КОЛЕГАТА КАМЕН666 СА ДОСТА ДОБРИ
                Last edited by rusiq86; d.m.y г., 10:04.
                sigpic

Comment

колега тези на fast и frap аз не бих ги взел.горните ми са ocap и сум мн доволен, тя марката си е реномирана, ocap е една от трите най-големи марки в света в производство на окачване, оригинално от завода слагат такива на мазарати мисля, някой ламборгинита и др, добри са, аз нямам оплаквания вече 4 месеца съм с такива горе, отдоло още на оригинални, но скоро ще предстой смяна, след някой др месец и ще мисля или febi или MOOG.

Аз лично бих си сложил или Феби или Мууг
                  Но при положение че муг са същото качество като на феби,а цената им е с по 50-60 лева нагоре няма смисъл,втора година карам 156-цата вече,4-те носача са ми феби,предни и задни биалетки феби и 4-те задни щанги на феби,нищо не е мръднало
                  А за цените постоянно преговарям за по-големи отстъпки
                  Ако някой се сещат в началото бяха на по 210-220 лв,сега са с 30 надолу....
                  Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                  Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                  Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                  Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                  Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

А колко км си минал?

Comment

колега и аз се шашнах от цени на тея носачи но по евтино според мен нема да намериш освен втора употреба което не ти препорачвам!аз преди 3-4 месеца смених маи долния и дадох 220 лв но тои маи варви с шарнира!ако си се шашнал от носач провери заден лагер колко струва тои пак варви с главина и наи евтиния беше 170 лв имаше среден 200 и скап ама тои маи пак сащия като средния 220 лв!апак на аудито е 30 лв заден!аиде то малко е по старичко но има голяма разлика

Comment

Ocap 8000км и е като нов, проверявах поражения от зимата преди 3 дена, а долните са още ricabmi originali но скоро ще мисля за смяна на долен ляв, ще видим като му дойде времето! сменял съм лагера отзад с гривна абс- 240 с отстъпката оригинален, но има вариант за 70 лева пак оригинален имам тема за лагер на задни колела. така че там не е страшно, за долни тъй като смятам че са основни и са доста пари задалжително добра марка, феби или мууг, и втора рака долни невземам, щото не го знам даже какъв и колко ще ме изкара! а не искам да дам пари на вятара!

я сравни едно ауди а3, а4, а6 2000 и горе, техните носачи не са ефтини, а4 и а6 дори не са само 4 носача на предница!
                        Last edited by rusiq86; d.m.y г., 07:44.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                          Колеги вече има нови цени на носачи Феби Алфа 147/156 за съфорумници

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=17621
                          Феби е сериозна марка и цените на колегата са много добри!
                          Взимайте си от препоръчано или проверено място, за да нямате после ядове
                          sigpic

Comment

Имали начин да се свали горен носач, без да се откача амортисьора?

Comment

Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщение
                              Имали начин да се свали горен носач, без да се откача амортисьора?
                              Да ама ще се мъчиш повече.
                              sigpic
                              Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                              156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                              147 JTDm 140-Малката манекенка
                              GT- JTDm 150

Comment

Били ми споделил какъв е той?

Comment

Working...
                                X